Principal Noutăți Administrația SA Loteria Națională a Moldovei a avut o întrevedere cu CEO-ul companiei SC Gaming Consulting SRL

Administrația SA Loteria Națională a Moldovei a avut o întrevedere cu CEO-ul companiei SC Gaming Consulting SRL

20.09.2022

Image

În data de 19 septembrie administrația SA Loteria Națională a Moldovei a avut o întrevedere cu CEO-ul companiei SC Gaming Consulting SRL, companie cu capital integral românesc, în materie de activități în domeniul jocurilor de noroc pentru îmbunătățirea performanțelor economice ale Societății.

Înființată în anul 2007 de către Sorin Constantinescu, care este și CEO-ul companiei, Gaming Consulting are experiență vastă în domeniu, asigurând consultanță în mod curent pentru unii dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România – atât în sectorul land based (jocuri de noroc tradiționale), cât și în mediul online, în plin avânt în această perioadă în țara noastră.

Gaming Consulting acoperă toate ramurile industriei de jocuri de noroc – pariuri sportive, jocuri de cazino, sloturi, bingo, loterii. Firma deține o divizie specializată pe land based și una pe jocuri online, având în echipă oameni cu experiență îndelungată în domeniul de gambling din România. De asemenea, Gaming Consulting are alături avocați de top specializați în legislația de specialitate a jocurilor de noroc și colaborează cu economiști și specialiști media.

Contractul de consultanță cu Loteria Națională a Moldovei nu este primul de acest gen cu o loterie națională. În 2013, compania a semnat un contract cu loteria maghiară, iar în 2015 cu cea din Serbia. Fondatorul și coordonatorul Gaming Consulting a activat pentru o perioadă și la Loteria Română, în calitate de consilier.

Sorin Constantinescu a contribuit prin expertiza sa inclusiv la adoptarea legislației actuale în domeniul jocurilor de noroc online, ceea ce a permis companiilor să iasă la lumină, legal și licențiat, cu avantaje consistente din punct de vedere financiar, atât pentru bugetul de stat al României, cât și pentru pasionații de gambling, ale căror interese sunt protejate în cele mai bune moduri.

Expert în combaterea criminalității economico – financiare și în prevenirea și combaterea spălării banilor, Sorin Constantinescu oferă prin prisma companiei de consultanță Gaming Consulting inclusiv servicii legate de acest aspect atât de important acum pentru toți operatorii de jocuri de noroc.